ВИЖ НАШАТА ИСТОРИЯ

Ние сме MONOYER! So good to see you!

Monoyer бе създаден през 2020 г. с една единствена цел – да улесним живота ти.

Правим това, като ти спестяваме време, което да използваш за далеч по-приятни неща от това да трябва да отидеш до оптиката и обратно.

Проучихме пазара вместо теб и избрахме най-качествения материал за контактни лещи, който ти осигурява максимален комфорт.

Използваме най-добрия производител, за да сме сигурни, че всяка следваща контактна леща MONOYER ще е също толкова качествена и комфортна, колкото тази, която си използвал предния ден.

Създадохме абонамента услуга, която ти спестява време и премахва една досадна задача от ежедневието ти. С MONOYER никога повече няма да кажеш „О не, отново са ми свършили контактните лещи“.

ВИЖ НАШАТА МИСИЯ

Някой би казал, че мисията ни е да помогнем на младите хора в забързаното им ежедневие и да видят света през нашите очи. Мисията ни е много по-семпла от това клише.

Ние от MONOYER искаме да улесним живота ти, премахвайки една ежедневна грижа.
Без повече трудни избори между различни марки.
Без повече дискомфорт заради нискокачествени лещи.
Без повече скрити такси, надценки за посредници и дребен шрифт.
Без повече опити да си спомниш какво забравяш.

Просто комфортно и надеждно решение за твоите очи.
Всеки месец.
Всеки ден!

ВИЖ КОЛКО СМЕ ОТГОВОРНИ

Това, което ни отличава, е грижата ни за теб. Правим необходимото да разполагаш с контактни лещи, когато са ти необходими. С Monoyer виждаш винаги ясно и комфортно, където и да си.

Нашият екип е на твое разположение по всяко време, за да отговорим на всичките ти въпроси и да се уверим, че никога повече няма да има нужда да търсиш други контактни лещи.